Kirjoittaja

IMG_1385

Olen helsinkiläinen mutsi, joka rimpuilee arjessa työn, perheen ja oman ajan yhdistämisestä koituvien haasteiden parissa. Lapseni ovat 9- ja 5-vuotiaat pojat. Olen eräänlainen tekstityöläinen ja wannabe-kirjailija, joten kutsumukseni on kertoa tarinoita.

Blogini alkoi, kun kahden kotiäitinä viettämäni vuoden jälkeen aloin etsiä kadonnutta identiteettiäni. Kirjoittaminen tuntui luonnolliselta väylältä, joten esiin astui alter egoni Kotoapoistuja. Blogi elää ja muuttuu minun mukanani.

Kotoapoistuja havainnoi blogissaan maailmaa, pohtii elämää, ilmiöitä, intohimoja, esittelee paikkoja, tapahtumia ja kulttuuria. Yleensä jossain muualla kuin kotona. Aika vahvaa stadilaisuutta saattaa tarinoissa ilmetä, sillä Kotoapoistuja rakastaa Helsinkiä, mutta liikkuu sujuvasti muuallakin.

Blogi alkoi syyskuussa 2012 luomisentuskan pohdinnasta. Alkuun pääset tästä.

Mainokset

One Comment Lisää omasi

  1. Susanna sanoo:

    Kuulostaa niin tutulta tuo esittelysi! Täällä kolmen pojan äiti kriiseilee myös itsensälöytämis-huumassaan. Pojat 2x5v ja 3v. Aloitin blogin muutama kuukausi sitten kun piti saada jotain ”omaa”. Viiden minuutin suihkureissut kun eivät tuoneet sitä kaivattua ja kadonnutta identiteettiä takaisin. Jään seuraamaan blogiasi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s