Kirjoittaja

IMG_1385

Olen helsinkiläinen mutsi, joka rimpuilee arjessa työn, perheen ja oman ajan yhdistämisestä koituvien haasteiden parissa. Lapseni ovat 11- ja 7-vuotiaat pojat. Olen eräänlainen tekstityöläinen ja wannabe-kirjailija, joten kutsumukseni on kertoa tarinoita.

Blogini alkoi vuonna 2012, kun kahden kotiäitinä viettämäni vuoden jälkeen aloin etsiä kadonnutta identiteettiäni. Kirjoittaminen tuntui luonnolliselta väylältä, joten esiin astui alter egoni Kotoapoistuja.

Alunperin  kirjoitin laajasti havainnoiden maailmaa, pohtien elämää & ilmiöitä, esitellen paikkoja, tapahtumia ja kulttuuria. Laajan aihepiirini ja työkiireideni takia ajauduin blogikriisiin ja vietin välillä hiljaiselämää. Lopulta totesin, että blogi elää ja muuttuu minun mukanani, joten annan sen jatkaa kulkuaan tiellä, johon sen nimikin on aina viitannut –  kohti matkablogia.

Mainokset

One Comment Lisää omasi

  1. Susanna sanoo:

    Kuulostaa niin tutulta tuo esittelysi! Täällä kolmen pojan äiti kriiseilee myös itsensälöytämis-huumassaan. Pojat 2x5v ja 3v. Aloitin blogin muutama kuukausi sitten kun piti saada jotain ”omaa”. Viiden minuutin suihkureissut kun eivät tuoneet sitä kaivattua ja kadonnutta identiteettiä takaisin. Jään seuraamaan blogiasi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s